Onze diensten

Wat we doen

Paucon System Integration

Of het nu gaat om bestaande applicaties of nieuwe implementaties, wij verzorgen de volledige configuratie en installatie aansluitend op uw kwaliteitssysteem.

Uiteraard passen we deze, omdat uw geen onderbreking van uw dienstverlening wilt, desgewenst al draaiende aan.

Neem gerust contact met ons op, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ontwerp

Engineering

Implementatie

Realisatie

Onderhoud

Nazorg

Hoe we werken

Volledig ontzorgen en ontlasten. Dat is wat we belangrijk vinden, dat is wat we doen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat anderen optimaal kunnen functioneren.

Van video tot audio, van callcenter tot besturingssysteem… laat ons uw kwaliteitsplan zien en wij verzorgen de rest.

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het MVO-Keurmerk.

Keurmerk MVO
  • Design

    What you need…

  • Implementation

    is what we deliver

  • Support

    and maintain.

Ontwerp / Engineering

We brengen uw project in kaart door doelstellingen en kwaliteitseisen helder te krijgen en bestaande systemen en structuren te inventariseren. Heldere communicatie, met alle stakeholders, is hierbij voor ons vanzelfsprekend.

Aan de hand van de in kaart gebrachte voorwaarden en eisen, toetsen we technisch inhoudelijk wat de mogelijkheden zijn en leggen we functionaliteiten vast. We maken een ontwerp dat naadloos aansluit op zowel de bestaande structuren, als op nieuwe behoeften.

We stemmen alle aspecten binnen het project af met de benodigde partijen, plannen de implementatie en leveren een scherpe budgetering.

Contact opnemen

Implementatie / Realisatie

We realiseren uw project door raakvlakken af te stemmen en stakeholders te verbinden. Samenwerken betekent voor ons samen werken; we begeleiden team en medewerkers en zorgen ervoor dat alle hoofden dezelfde kant op staan.

Aan de hand van het gemaakte ontwerp en de gewenste planning managen we alle fasen van de implemenatie en profiteren hierbij van onze jarenlange ervaring. Wij weten inmiddels dat elk project uitdagingen met zich meebrengt en ondervangen iedere bijkomstigheid, zonder daarbij de kwaliteitsnormen uit het oog te verliezen.

Het tussentijds en tijdig toetsen van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid draagt bij aan een efficiënte werkwijze.

Contact opnemen

Onderhoud / Nazorg

Wij begrijpen als geen ander dat binnen de infra structuur het optimaal functioneren van de diverse systemen van essentieel belang is voor de algemene verkeersveiligheid.

Door gedegen onderhoud van dashboards, applicaties, communicatiesystemen en object technische installaties stellen we ons ten doel storingen te voorkomen. We monitoren daarnaast uw systemen 24/7, zodat we direct kunnen reageren indien zich alsnog problemen voordoen.

We maken daarbij onderhouds- en storingsanalyses, maar ondersteunen ook team en medewerkers waar dit nodig is.

Contact opnemen