Wat we belangrijk vinden

Wie we zijn

Over ons

Paucon System Integration ontwerpt, implementeert en onderhoudt complete IT infrastructuren voor dynamisch verkeersmanagement. Onze dienstverlening strekt zich daarbij uit van applicaties, besturingssystemen en video- en audio inrichtingen, tot projectmanagement en complete ontzorging.

Onze basis ligt in de energietechniek, de industriële automatisering en in controle system engineering. Gecombineerd met onze brede ervaring in test-, implementatie-, en projectmanagement, zijn we een geliefd aanspreekpunt voor onze partners binnen de infra sector.

Paucon System Integration is al jarenlang de betrouwbare partner van rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en veiligheidsregio’s.

Onze diensten

MVO-Keurmerk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is veel meer dan de elementen ‘People – Planet – Profit’. Het MVO-Keurmerk wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die op een maatschappelijke en duurzame wijze hun bedrijfsvoering managen.

Zaken doen met een bedrijf met het MVO-Keurmerk is kiezen voor een verantwoorde, faire en duurzame samenwerking. Paucon System Integration is zo’n bedrijf. En daar zijn we trots op.

Projecten